home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Jullie voorstellen

Knip Westerwennel/Wiekstraat

Soort maatregel

Knip/afsluiting

Motiveer je voorstel

Met enkele zware betonblokken op dit punt is de knip een feit . Geen zware infrastructuurwerken en onderhoud ( bloembakken ed ) nodig en totaal geen sluipverkeer meer .
4
3
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Ik zou ook niet afsluiten. Alle straten die aansluiten op de Hasseltweg hebben last van sluipverkeer. Als je straten gaat knippen denk ik dat je het probleem doorschuift naar andere buurtbewoners. Het grote probleem situeert zich thv de Hasseltweg. Het plan om hier nog meer winkels toe te laten is de grote boosdoener. Ik ben eerder voorstander van andere mogelijkheden om sluipverkeer te ontmoedigen. bv verkeersdrempels, paaltjes, 30 km/ u in alle straten rondom Hasseltweg,...
Ik zou het niet afsluiten. Ik zou dan blokken zetten in het straatje van het bos dat uitkomt op de genkersteenweg. Ik zou het niet volledig afsluiten dan staan we als bewoners zelf meer in de file dan iets anders.
Door het afsluiten van de Westerwennel kunnen de locale mensen enkel de file op de Hasseltweg langer maken.
Welk probleem wordt opgelost met het afsluiten van het straatje van het bos dat uitkomt op Genkersteenweg (of is het de Zodenstraat die uitkomt op de Hasseltweg)? Daar is toch maar weinig verkeer.