Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Jullie voorstellen

Pas op de ventwegen van de Hasseltweg het STOP principe toe. Deel 1

Soort maatregel

Andere (vb. fietsstraat, schoolstraat, zone 30)

Motiveer je voorstel

Brede en duidelijke drempels op verschillende stukken van deze ventwegen om fietsers en voetgangers van het fietspad veilig over deze ventwegen te doen geraken. Hierdoor zullen ook de A-sociale bestuurders die de ventwegen misbruiken als afkorting om de file’s te vermijden ontmoedigd worden. Moedig het winkelen met de fiets of te voet ook wat meer aan. Persoonlijk doe ik het ook regelmatig maar veilig is het winkelen op de Hasseltweg met de fiets of te voet zeker niet. Ga maar eens te voet van de Wennel naar de Aldi of Lidl. Ik zou voorstellen voor een eiland voor de Hubo, Leen Bakker, Aldi en Krefeld. Aan het gedeelte Albert Hein zou ik het zelfde voorstellen. Betrek de grote winkelketens langs de Hasseltweg om hun parkings ook voor fietsers en voetgangers veiliger en duidelijker te maken.

Kies eventueel een foto, beeld,... om je voorstel te illustreren (max.1 MB).

2
2
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Een oversteekplaats over de ventwegen maar dan toch ook verder lopend over de hoofdbaan, die veel drukker is dan de ventweg !?
Klopt Jos. Dit staat op het voorstel "Pas op de ventwegen van de Hasseltweg het STOP principe toe. Deel 2". Ik kreeg mijn voorstel niet ineens ingediend daar het aantal karakters is beperkt op dit forum.
Persoonlijk vind ik ook dat men op deze manier men maar beperkt een voorstel kan indienen. Ook het debatteren is moeilijk. Denk dat meer dan de helft van de bewoners nog niet op de hoogte is van de plannen en dit forum. Niet de ideale manier om mee te denken volgens mijn mening.