Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter

jullie plekken

Alsemstraat

Onze 16 straatbomen symboliseren de verbinding in onze straat. Elke boom is een beetje anders, net zoals onze bewoners. Iedereen die onze straat binnenrijdt kan er overdag en 's avonds niet langs kijken, wij zijn de gezelligste straat van Genk.
Het initiatief van de stad heeft de bewoners van onze straat opnieuw dichter bij elkaar gebracht. We zijn de afgelopen weken meermaals samengekomen om te brainstormen, te lachen en te klinken. We willen iedereen laten zien dat je met een klein budget en een grote dosis creativiteit de gezelligste plek van Genk kan worden. Samenwerken, samen leven en respect voor elkaar... Onze straat toont gezellig samenleven aan iedereen!

Livio R.
7 2
lees meer
De Leukste Straat

De kerstperiode staat in teken van naastenliefde. Onze buren zijn onze naasten. Daarom deelt de hele straat een kerstboom . Ieder brengt zijn eigen kerstbal mee en wordt voorzien van het huisnummer. Het is de ontmoetingsplaats voor spontane en gezellige momenten tot 7 januari, met of zonder hapje en/of drankje.

ann B.
1 1
lees meer
Kennipshoefstraat
Onze straat is een klein, smal, gezellig straatje waar maar 3 huizen staan. Wij zijn 3 jonge gezinnen en toch hebben we bijna wekelijks een 'straatfeest'. We drinken dikwijls een glaasje samen, we helpen mekaar altijd en we brengen licht in onze duistere straat in de winter. Als je onze straat bezoekt, krijg je instant een vakantiegevoel in de zomer. Kort samengevat: we zijn de leukste en gezelligste straat waar iedereen welkom is !!!!!
Inge V.
4 1
lees meer
Genkerhoek
Samen leven onder één dak! Ons appartementsgebouw bestaat uit 15 woningen. Alle buren doen hun best om er een gezellige plek van te maken. Eigenaars en huurders zetten samen het nieuwe jaar in. Dat doen we jaarlijks in de zaak van één van onze buren. Iedereen staat altijd paraat om elkaar te helpen. Wie hulp zoekt, weet bij wie hij kan aankloppen. Ook het dagelijks beheer van de blok gebeurt door de eigenaars zelf. Het is hier aangenaam wonen!
Marleen V.
1 0
lees meer
VME Markt
Mooi zicht in het stadscentrum.
Tiny K.
1 0
lees meer
Hoefstadstraat/Peerboomstraat
De eer is eigenlijk aan de bewoners van de Peerboomstraat, zij zorgden tijdens coronatijd voor extra sfeer met zelfgemaakte Kerstboompjes uit paletten. De hele straat is super gezellig door de vele lampjes. Wij, de bewoners van de Hoefstadstraat, zijn dit jaar ook aan de slag gegaan en hebben samen met een 20-tal buren een knutselnamiddag gehouden. Het resultaat mag er zijn vinden we! We zijn nu 40 boompjes en een leuke teamgeest rijker! 6 januari houden we onze eerste nieuwjaarsborrel sinds jaren, dat wordt plezant! Groetjes Tom&Tinne en het Hoefstadstraat team🙌💖
Tinne G.
5 7
lees meer
Ontdek ze allemaal

Ontdek de gezelligste plekken op de kaart

Gezelligste plek

Genk op zoek naar de gezelligste plek

START INSCHRIJVINGEN

1 december 2023

START STEMMING

21 december 2023

EINDE STEMMING

3 januari 2024

BEKENDMAKING WINNAARS

9 januari 2024