Skip to main content
home-page

jullie plekken

Willekeurig
Populair
Recent
Kennipshoefstraat
Onze straat is een klein, smal, gezellig straatje waar maar 3 huizen staan. Wij zijn 3 jonge gezinnen en toch hebben we bijna wekelijks een 'straatfeest'. We drinken dikwijls een glaasje samen, we helpen mekaar altijd en we brengen licht in onze duistere straat in de winter. Als je onze straat bezoekt, krijg je instant een vakantiegevoel in de zomer. Kort samengevat: we zijn de leukste en gezelligste straat waar iedereen welkom is !!!!!
Inge V.
4 1
lees meer
Alsemstraat
Onze 16 straatbomen symboliseren de verbinding in onze straat. Elke boom is een beetje anders, net zoals onze bewoners. Iedereen die onze straat binnenrijdt kan er overdag en 's avonds niet langs kijken, wij zijn de gezelligste straat van Genk.Het initiatief van de stad heeft de bewoners van onze straat opnieuw dichter bij elkaar gebracht. We zijn de afgelopen weken meermaals samengekomen om te brainstormen, te lachen en te klinken. We willen iedereen laten zien dat je met een klein budget en een grote dosis creativiteit de gezelligste plek van Genk kan worden. Samenwerken, samen leven en respect voor elkaar... Onze straat toont gezellig samenleven aan iedereen!
Livio R.
7 2
lees meer
Gansenwijer
Voor de eindejaarsfeesten werd elk huis voorzien van een zelfgemaakte gerecycleerde Kerstboom bovenop de reeds vele lichtversieringen. Door samen dingen te doen, versterkt onze band nog meer. Oud, jong, minder mobiel, van welke nationaliteit ook, maakt allemaal niet uit om samen plezier te beleven. Dit doen wij tijdens onze jaarlijkse bbq, uitstapjes, etentjes of gewoon, samen gezellig op onze straatbank keuvelen. Wij kijken alvast uit naar onze Nieuwjaarsdrink van 2024. Wij wensen iedereen nog een gezellig eindejaar toe. Vanwege alle bewoners van de Gansenwijer
Paula J.
5 3
lees meer
De Leukste Straat
De kerstperiode staat in teken van naastenliefde. Onze buren zijn onze naasten. Daarom deelt de hele straat een kerstboom . Ieder brengt zijn eigen kerstbal mee en wordt voorzien van het huisnummer. Het is de ontmoetingsplaats voor spontane en gezellige momenten tot 7 januari, met of zonder hapje en/of drankje.
ann B.
1 1
lees meer
VME Markt
Mooi zicht in het stadscentrum.
Tiny K.
1 0
lees meer
Genkerhoek
Samen leven onder één dak! Ons appartementsgebouw bestaat uit 15 woningen. Alle buren doen hun best om er een gezellige plek van te maken. Eigenaars en huurders zetten samen het nieuwe jaar in. Dat doen we jaarlijks in de zaak van één van onze buren. Iedereen staat altijd paraat om elkaar te helpen. Wie hulp zoekt, weet bij wie hij kan aankloppen. Ook het dagelijks beheer van de blok gebeurt door de eigenaars zelf. Het is hier aangenaam wonen!
Marleen V.
1 0
lees meer
Ontdek ze allemaal

Ontdek de gezelligste plekken op de kaart

Gezelligste plek

Genk op zoek naar de gezelligste plek

START INSCHRIJVINGEN

1 december 2023

START STEMMING

21 december 2023

EINDE STEMMING

3 januari 2024

BEKENDMAKING WINNAARS

9 januari 2024