Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Voorstellen vanuit de stad - wegafsluitingen

Koerlostraat

Beschrijving

De afsluiting t.h.v. de Kolderbosstraat zorgt ervoor dat een potentieel gevaarlijke aantakking op de hoofdweg verdwijnt.

Het autoverkeer, komende vanuit de wijk, heeft een goed alternatief om in- en uit te rijden aan de zijde van de Sledderloweg.  Hier is ook de verkeersaantrekkende supermarkt gelegen.

De bewoners in kwestie kunnen ook de wijk intern verlaten via de Hooiweg. De maatregel verhindert ook mogelijk sluipverkeer via de Koerlostraat tussen de Kolderbosstraat en de Sledderloweg of van en naar de supermarkt, komende van het centrum.

Kies eventueel een foto, beeld,... om je bijdrage te illustreren (max.1 MB).

2
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

We stellen ons de vraag of je zo geen sluipverkeer door De Horst veroorzaakt? Op dit moment wordt de snelheidslimiet van 30km/u vaak overschreden en nemen de chauffeurs de bocht te breed of dus aan de andere zijde van de weg. Als je het aantal automobilisten gaat verhogen, wordt dit een heel gevaarlijke weg voor de bewoners. Je verlegt dus de sluipweg van punt A naar punt B (De Horst) en dat vinden we jammer.
Men zegt het zelf. 'potentieel' gevaarlijke aantakking. Hier is niets gevaarlijk aan dit punt. Door deze kruispunt af te sluiten pest je de directe bewoners van deze straat en De Dries die een hele omweg gaan moeten maken om de wijk uit te kunnen terwijl ze nu snel de wijk kunnen verlaten. Ik vind dit een slecht idee en hoop dat dit voorstel niet uitgevoerd wordt. Gaat ook voor problemen zorgen IVM verkeer naar en van de Elysée. Er zijn punten waar er verbetering kan worden uitgevoerd, maar dit is er geen van. Dit is een onbestaand probleem 'oplossen'.