Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

jullie plekken

Willekeurig
Populair
Recent
Leemstraatcomité
Omdat we hier met de buren gezellig kunnen praten, jaarlijks organiseren we een 2 of 3 activiteiten voor de ganse buurt. Een 50-tal buren nemen hier aan deel. Deze foto's zijn van ons kerstevenement dat we organiseerden op vrijdag 15 december, de kerstman werd uitgenodigd en had lekkere snoepzakjes voor de kleintjes. Voor de buren was er tomatensoep met balletjes, warme choco, glühwein, allerlei andere drankjes en lekkere cake gemaakt door Lydia. Het was supergezellig !!
Marleen S.
13 9
lees meer
Peerboomstraat
Met elkaar, voor elkaar. Zo doen we dat in de Peerboomstraat! Al 25 jaar lang brengen we de buren bij elkaar om samen te feesten. In december zorgen 40 zelfgemaakte kerstboompjes voor sfeer in de straat. Onze boompjes hebben omliggende straten geïnspireerd om hun straat ook te versieren. De buren maken ook een cadeautje voor elkaar, na een loting van de huisnummers. In september hebben we onze jaarlijkse BBQ, dit jaar voor de 25ste keer. Iedereen kookt een gerecht, iedereen helpt. In 2024 brengen we een Peerboomstraatkookboek uit met alle gerechten die de afgelopen 25 jaar zijn gemaakt. We bouwden dit jaar een lichtjeskerstboom op de rotonde zodat iedereen die de Peerboomstraat inrijdt, ziet dat dit de gezelligste plek is. De kers op de taart zou uiteraard de officiële erkenning zijn!
Bern O.
21 22
lees meer
Vlinderpark
We organiseren elk jaar een nieuwjaarsborrel en een barbecue en we denken dat het wel leuk is om aan deze wedstrijd mee te doen
Jeanine H.
9 13
lees meer
De Leukste Straat

De kerstperiode staat in teken van naastenliefde. Onze buren zijn onze naasten. Daarom deelt de hele straat een kerstboom . Ieder brengt zijn eigen kerstbal mee en wordt voorzien van het huisnummer. Het is de ontmoetingsplaats voor spontane en gezellige momenten tot 7 januari, met of zonder hapje en/of drankje.

ann B.
1 1
lees meer
Erepark
De meest behulpzame en liefste buren!
Nathalie T.
4 2
lees meer
Kennipshoefstraat
Onze straat is een klein, smal, gezellig straatje waar maar 3 huizen staan. Wij zijn 3 jonge gezinnen en toch hebben we bijna wekelijks een 'straatfeest'. We drinken dikwijls een glaasje samen, we helpen mekaar altijd en we brengen licht in onze duistere straat in de winter. Als je onze straat bezoekt, krijg je instant een vakantiegevoel in de zomer. Kort samengevat: we zijn de leukste en gezelligste straat waar iedereen welkom is !!!!!
Inge V.
4 1
lees meer
Ontdek ze allemaal

Ontdek de gezelligste plekken op de kaart

Gezelligste plek

Genk op zoek naar de gezelligste plek

START INSCHRIJVINGEN

1 december 2023

START STEMMING

21 december 2023

EINDE STEMMING

3 januari 2024

BEKENDMAKING WINNAARS

9 januari 2024