Deel op facebook
Deel op X
Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

Voorstellen vanuit de stad - snelheidsremmers

Noordlaan

Beschrijving

De snelheidsremmer wordt voorzien om de gewenste snelheidsbeperking structureel af te dwingen.

Vooral op lange rechte wegstukken waar nog te snel gereden kan worden en /of ter hoogte van gevaarlijke kruispunten met veel oversteek- of afslagmanoeuvres.

Er is vooral gefocust op die locaties waar uit snelheidsmetingen, ongevallenanalyses en klachten blijkt dat er ingegrepen moet worden om de veiligheid te garanderen.

3
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Ik vind dat er op deze plaats een beter oversteekpunt moet komen, zowel voor de voetgangers als voor de fietsers. Dit is nu al een zeer druk kruispunt, want er moeten zowel kinderen van het St.Michealscollege als fietsers van het fietsroutenetwerk oversteken naar de Eikenlaan. Dan mogen we ook nog niet de skeelerroute niet vergeten. De gebruikers van het openbaar vervoer (bushalte) hebben niet altijd de kans om veilig over te steken. Er zijn al zware ongelukken gebeurd op de Noordlaan en zoiets mag nooit meer gebeuren.
Volledig akkoord.
De snelheidsremmers op de Noordlaan zijn nog maar net verwijderd sinds er trajectcontrole gekomen is. Je kan beter het traject verlengen ipv nieuwe snelheidsremmers te plaatsen