Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page
Ontdek het thema

Voorstellen vanuit de stad - wegafsluitingen

Leon Dereuxstraat

Beschrijving

Voorgesteld wordt om de  Leon Dereuxstraat ter hoogte van de N76 Torenlaan af te sluiten voor het autoverkeer.  Aangezien elk kruispunt een potentieel gevaarlijk punt is, wordt voorgesteld om het aantal kruispunten te verminderen en het gemotoriseerd verkeer te sturen naar het kruispunt Torenlaan-Socialestraat of Torenlaan-Cockerillplaats.

3
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Deze straat afsluiten heeft geen meerwaarde voor de veiligheid van de wijk of Torenlaan. Bewoners van deze wijk zijn trouwens geen vragende partij.. De in- en uitgang van de weg via Cockerrill iets breder maken is wel een verbetering van de veiligheid want het in- en uitrijden van het verkeer van- en naar de Torenlaan verloopt hierdoor vaak moeilijker doordat hier moeilijk 2 auto’s langs elkaar door kunnen dit terwijl er ruimte genoeg is om deze weg iets breder te maken.
Graag meer details hoe of ter welke hoogte deze weg wordt afgesloten. Zal onze parking, Raineri winkel, voor de klanten die via de Torenlaan ons willen bereiken nog via de Leon Dereuxstraat bereikbaar zijn ? Deze parking is zo ingericht geweest, dit ter bevordering van veiligheid, voor 1 richtingverkeer, zijnde ingang via Leon Dereuxstraat, uitgang via Torenlaan. Indien dit niet mogelijk zal zijn voorspel ik dat sowieso onze parking zal gebruikt worden, en dat gebeurt nu al soms, voor sluipverkeer richting Torenlaan ....
Bedankt voor je reactie Gianfranco! We nemen jouw mening zeker mee in de verdere analyse na afloop van de overlegmomenten.