Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter

Spelregels

Het doel van dit online platform is zoveel mogelijk mensen en organisaties de kans te geven zich te informeren of om een voorstel te leveren. Om in interactie te gaan op het platform (voorstellen posten, reageren, ...) heb je een account nodig. Hoe we met de data die we verzamelen omgaan lees je na in de privacyverklaring. Op deze pagina vind je de spelregels terug om een voorstel in te dienen.

Die voorstellen zijn onderworpen aan een aantal regels zodat we het geheel open en constructief kunnen houden. Voorstellen die niet aan de regels voldoen, worden niet gepubliceerd, tenzij ze kunnen worden bijgestuurd.

Regels:

  • Bijdragen die geen betrekking hebben op het Verkeersplan Genk-Midden kunnen door de moderatoren geweigerd worden.
  • Bijdragen die bestempeld kunnen worden als racistisch, haatdragend, beledigend, kwetsend ... worden verwijderd door de moderator.
  • Bijdragen die gericht zijn op personen (bijv. persoonlijk gerichte antwoorden of commentaren) worden verwijderd door de moderator.
  • We houden het project transparant en eerlijk. Gebruikers die willen meewerken met valse of misleidende profielen (er is geen aannemelijke voornaam of naam ingegeven (bijv. X7zg3 of Darth Vader)) worden verwijderd door de moderator.
  • De inhoud van bijdragen die auteursrechtelijk beschermd zijn, kunnen worden verwijderd door de moderator.
  • Bijdragen die beschouwd kunnen worden als (verdoken) reclameboodschappen, die links naar andere websites bevatten (die niets met de vragen te maken hebben) of die beschouwd kunnen worden als spam, kunnen verwijderd worden door de moderator.

Hoe passen we de regels toe?

  • Nieuwe voorstellen: een nieuw voorstel verschijnt niet automatisch op het platform. Dit wordt éérst bekeken door een (team van) moderator(en). Daarom zal je jouw idee niet onmiddellijk zien verschijnen. In tijden van grote drukte op de site (bv. na veel persaandacht over dit project) kan dit meer tijd in beslag nemen.
  • Reacties: reacties verschijnen wel meteen op het platform, om inhoudelijk debat aan te moedigen. Reacties kunnen "gemeld worden als ongepast" door bezoekers van de website. Reacties kunnen door moderatoren verwijderd worden nadat ze online stonden.
  • Je krijgt een bericht: wanneer je voorstel behandeld is, of je reactie verwijderd wordt, krijg je via e-mail een bericht van de moderator. Je kan dan een nieuw voorstel indienen of een reactie plaatsen, die wel voldoet aan de spelregels.
  • Je toegang kan worden geblokkeerd: de moderatoren kunnen gebruikers, die bij herhaling de regels negeren, blokkeren zodat ze geen bijdragen meer kunnen leveren op het platform.
Deel op facebook
Deel op twitter