Deel op facebook
Deel op X
Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

Goedgekeurde testmaatregel voor de overige verkeersmaatregelen.

Neerzijstraat: op- en afrit Europalaan optimaliseren

Waar gaat de idee over?

Om de aansluiting van de Europalaan op de Neerzijstraat te verbeteren, wordt het kruispunt licht aangepast. Uit een kruispunttelling door de dienst Mobiliteit bleek dat er geen capaciteitsproblemen zijn en dat er nog voldoende capaciteit op het kruispunt is. De voorgestelde maatregel zorgt er daarnaast ook voor dat het rechtdoorgaande verkeer op de Neerzijstraat wordt afgeremd.

3
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Onbegrijpelijk! Ik (of mijn vrouw) breng mijn kinderen dagelijks naar school (Gelieren). Het is nu al levensgevaarlijk bij Giuliano's met de fiets. We moeten nu manoeuvreren op de parking van Giuliano's om voorbij het aanschuivend verkeer te geraken. Nu gaan er nog wagens op de Neerzij schieten vanuit de Europalaan!?? Dit waarschijnlijk om de opstopping van de Europalaan te voorkomen die sinds de overbodige bus/tram lijn dramatisch is geworden. Nu gaan we dat probleem gewoon verplaatsen naar de wijk waar zwakke weggebruikers naar school proberen te fietsen. Onbegrijpelijk!
Dit voorstel  maakt het gevaarlijk voor fietsers op de Neerzijstraat. Auto's naar en van de Europalaan gaan met dit voorstel in vliegende vaart de Neerzijstraat op en af. Ik vind dit voorstel zeer ondoordacht en het is ook niet eerder in de inspraakprocedure ter sprake gekomen. Geldt ook voor heel wat andere goedgekeurde testmaatregelen. 
Beste, heel jammer dit voorstel. Tot heden is er in de ochtend reeds een lange file op de Neerzijstraat. Deze zal alleen maar langer worden met dit geweldig idee. Dus voor een oplossing moeten we terug de wijk in! Echter nu gaan er ook nog wijzigingen komen in de Heeldstraat en De Richter dus verbetering? ik dacht het niet.