Deel op facebook
Deel op X
Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

Goedgekeurde testmaatregel voor de overige verkeersmaatregelen.

Hoogzij: maatregel sluipverkeer

Waar gaat de idee over?

Mogelijke aanpassingen voor sluipverkeer en snelheid worden samen met ontwikkelingen kruispunt ZOL en fly-under bekeken. 

4
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Het afsluiten van de Hoogzij richting Genk veroorzaakt ongemakken voor de bewoners van Gelieren, vooral wanneer we naar het ZOL of het centrum van Genk moeten. Dit dwingt ons om de Europalaan te gebruiken, waar het tijdens de spits al erg druk is. Zou een oplossing met tweerichtingsverkeer en een afgescheiden tweerichtingsfietspad overwogen kunnen worden?
Gelieve een beslissing te nemen voor de aanvang van de werken aan de Oosterring. Dit om te voorkomen dat we weer een chaos krijgen als bij de werken aan de Europalaan. Voorkom sluipverkeer
De Neerzijstraat is onveilig gemaakt met de huidige verkeersremmers. Als autobestuurders moet je nu maneuvers maken en daarbij is het altijd oppassen voor de fietsers. Als fietsers moet je oppassen omdat de auto's op het fietspad moeten stilstaan  en voorang moeten verlenen  voor het aankomende verkeer.   Bovendien is er plaats voor fietspaden aan te leggen alsook de rijbaan te verbreden. Jullie zorgen voor meer hoofdpijn voor de bewoners die er wonen alsook het verkeer die erdoor moet als de europalaan geblokkeerd is . . .    
Hoogzij ik zie nog steeds niet wat jullie van plan zijn. Wanneer maken jullie deze plannen bekend? m.v.g Jurca